ᎯᖇvḭnᕍᎯຮtᎯnᏰ๏๏  [Ꭿt] g๓Ꭿḭl [ᕍ๏t] Ꮸ๏๓
7 روش و وسیله برای دم کردن انواع قهوه | اسپرسو | موکا

چگونه خرید کنم ؟

ورود یا ایجاد حساب کاربری
مشاهده محصولات و انتخاب
پرداخت هزینه & ارسال  توسط ما

ساعات کاری ما

شنبه تا چهارشنبه 5:30PM - 8:30AM
پنج شنبه - 8:30AM-2:30PM
جمعه ها فقط به صورت پشتیبانی از طریق ایمیل !

ایجاد حساب کاربری

*

*

*

*

*

*

رمز عبور را فراموش کرده اید ؟

*

7 روش و وسیله برای دم کردن انواع قهوه | اسپرسو | موکا

7 روش و وسیله برای دم کردن انواع قهوه | اسپرسو | موکا - 5.0 out of 5 based on 2 votes

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

راهکارهای ساده برای درست کردن قهوه اسپرسو و موکا با فرنچ پرس و قهوه ساز(قهوه جوش)

همه جای دنیا افرادی هستند که صبحشون رو به عشق قهوه شروع می کنند و اولین کار اونها بعد از بیدار شدن نوشیدن یک فنجان قهوه ست.

برای نوشیدن قهوه دو انتخاب داریم: درست کردن یا خریدن قهوه آماده. خریدن قهوه مزایای خودش رو داره اما با قیمتی که قهوه های استارباکس دارند مقرون به صرفه نیست. این مطلب نحوه درست کردن قهوه رو به شما نشان خواهد دارد.

1. قهوه ساز استاندارد

دم کردن قهوه در منزل با قهوه جوش و موکا و اسپرسو ساز و کافی میکس کاپوچینو

1. مواد اولیه را آماده کنید. یک قهوه ساز با تنگ و فیلتر تمیز، یک خرد کن و فنجان نیاز دارید.
2. قهوه را خرد کنید. درجه خرد کن را روی متوسط تنظیم کنید. می تونید از قهوه پودر شده استفاده کنید هر چند که ما این راه رو توصیه نمی کنیم چون دانه های قهوه بعد از تقریبا 15 دقیقه عطر و طعمی که دارند از دست می دهند.

انتخاب دانه های قهوه و اینکه از کدوم کشور جمع آوری شده مهمه چون طعم اصلی قهوه به این بستگی دارد.
3. فیلتر رو در جای خود قرار بدید. از دستورالعمل مخصوص قهوه ساز استفاده کنید. می تونید فیلتر و سبد رو برای از بین بردن بوی کاغذ بشورید.
• فیلتر های طلا با قابلیت استفاده مجدد رو می تونید برای خیلی از قهوه سازها استفاده کنید که باعث کاهش مصرف کاغذ می شود و هیچ طعمی اضافه ای ندارند و به راحتی تمیز می شوند.
4. دانه های قهوه را اضافه کنید. در بسیاری از قهوه ساز ها به 2 قاشق غذا خوری قهوه به ازای هر فنجان نیاز دارید. با توجه به طعم این میزان رو زیاد یا کم کنید.

غلظت قهوه به میزان دانه های قهوه بستگی دارد اگه قهوه تون خیلی غلیظ شد کمی آب جوش به فنجان اضافه کنید.
5. مخزن قهوه ساز را پر کنید. مخزن رو با مقدار مناسب آبی که نیاز دارید پر کنید.
6. روشن کردن دستگاه. کلید روشن کردن را فشار دهید بعد از یک تا دو دقیقه آب به جوش می آید و قهوه دم می شود. برخی از دستگاه ها دم سریعتری دارند و برخی کوتاه. دم کوتاه عطر و طعم بهتری دارد.

قطع شدن صدای قل قل آب نشون میده که قهوه شما آمادست.
7. بسته به سلیقه خودتون به قهوه خامه یا شکر اضافه کنید و بنوشید.

 

2. فرنچ پرس

 

دم کردن قهوه در منزل با قهوه جوش و موکا و اسپرسو ساز و کافی میکس کاپوچینو

 

1. مواد اولیه را آماده کنید. به یک فرنچ پرس، قهوه دانه درشت، قاشق چوبی یا پلاستیکی، تایمر و فنجان نیاز دارید.
2. قهوه را خرد کنید. برای فرنچ پرس به قهوه دانه درشت نیاز دارید تا عطر و طعم عالی قهوه رو داشته باشید. از خرد کن های تیغه ای استفاده کنید تا هنگام خردن کردن گرما ایجاد نشود و دانه ها گرم نشوند.
3. قهوه را به تنگ اضافه کنید. دانه ها را به تنگ تمیز و خشک اضافه کنید. برای هر فنجان یک قاشق غذا خوری قهوه کافی است.
4. آب جوش را به تنگ اضافه کنید. آب را تا حدود یک اینچ بالاتر از حلقه فلزی اضافه کنید..
5. تایمر را تنظیم کنید. زمان نقش مهمی در تهیه قهوه با فرنچ پرس دارد. تایمر را روی 4 دقیقه تنظیم کنید.
بعد از یک دقیقه از یک قاشق چوبی استفاده کنید و دانه ها را هم بزنید. حتما از قاشق چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید.
6. یک درب بر روی آن قرار دهید. درب را بر روی تنگ قرار دهید. از درست قرار داردن درب اطمینان حاصل کنید.
7. بعد از 4 دقیقه به آرامی پیستون را به طرف پایین فشار دهید تا دم کردن پایان یابد.
8. فنجان خود را پر کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید. می توانید از شکر و قهوه به عنوان طعم دهنده استفاده کنید.

3. قهوه ساز

1. مواد اولیه را آماده کنید. به یک قهوه ساز، فیلتر، دانه های متوسط قهوه و فنجان نیاز دارید.
2. دانه ها را خرد کنید. خرد کن را روی درجه متوسط تنظیم کنید.
3. فیلتر را بشورید و تنظیم کنید. فیلتر کمکس را در قسمت مخروطی قرار دهید.
آب جوش را روی فیلتر بریزید تا هر گونه عطر و طعم کاغذ را از بین ببرد . اجازه دهید آب کاملا از آن رد شود و سپس آن را دور بریزید.
4. دانه های قهوه را اضافه کنید. 6 قاشق غذاخوری قهوه را بر روی فیلتر بریزید.
5. دانه ها را دم کنید. آب جوش را به اندازه کافی اضافه کنید. از ریختن بیش از حد آب اجتناب کنید.
6. مخروط را پر کنید. مخروط را تا جایی پر کنید که آب 1.4 اینچ با قسمت بالا فاصله داشته باشد و اجازه دهید که آب از فیلتر رد شود و به تنگ برسد.
7. زمانیکه دیدید که دانه ها تقریبا یک اینچ فاصله دارند تا به دیواره های فیلتر برسند دوباره مخوط را پر کنید.
8. فیلتر را بردارید. فیلتر را بردارید و در جایی قرار دهید تا خشک شود.
9. قهوه را سرو کنید و بنوشید. بسته به سلیقه خودتان می توانید خامه یا شیرین کننده به آن اضافه کنید.

4. فنجان مخروطی شکل

1. وسایل لازم را آماده کنید، به یک فنجان مخروطی، فیلتر، خرد کن و یک فنجان نیاز خواهید داشت.
2. دانه های قهوه را با درجه متوسط خرد کنید.
3. فیلتر را تنظیم کنید و بشورید، برای از بین بردن بو و طعم کاغذ فیلتر را تمیز کنید.
4. حدود 3 قاشق غذاخوری قهوه به فیلتر اضافه کنید.
5. آب را بجوشید و آن را به اندازه کافی به فنجان اضافه کنید، به کمی آب نیاز خواهید داشت سپس 30 ثانیه منتظر بمانید.
6. مخروط را پر از آب کنید. تا جایی آب اضافه کنید که آب بالای مخروط قرار بگیرد و آب از فیلتر عبور کند و وارد فنحان شود.
7. بعد از اینکه قهوه آماده شد سریع مخروط را از فنجان بیرون آورده و قهوه را میل کنید.

5. اسپرسو

1. اسپرسو روشی متفاوت است. به یک دستگاه تخصصی و خرد کن مخصوص نیاز دارید. کار کردن با آن کمی سخت است اما پس از مدتی آن را به همه روش های دیگر ترجیح می دهید.
2. به یک دستگاه اسپرسو با سبد و فیلتر تمیز، یک خرد کن و فنجان نیاز دارید.
3. باید از فنجانهای استفاده کنید که نوشیدنی شما را گرم نگه دارد. با سرد شدن قهوه طعم و عطر آن را از دست خواهید داد.
4. دانه های قهوه را خرد کنید. خردکن را بر روی درجه مناسب تنظیم کنید و بعد از خرد کردن دانه ها آن را به فیلتر و سبد اضافه کنید.
5. دانه ها را مسطح کنید و از پشت انگشت خود برای این کار استفاده کنید تا از فشردگی آن اطمینان حاصل نمایید.هرگز از تمپر برای پر کردن فضاهای خالی استفاده نکنید
6. با استفاده از روش تمپ کردن آن را فشرده کنید و پرتاکاپ را در لبه کانتر قرار دهید. از تامپر برای فشردن قهوه استفاده کنید. تامپر را صاف نگه دارید تا تمامی دانه ها به طور مساوی تحت فشار باشند.
7. فیلتر را به هد وصل کنید و دستگاه را روشن کنید.
8. منتظر دم شدن قهوه بمانید بعد از 26 تا 33 ثانیه فنجان اسپرسو را بردارید و آن را مزه کنید ممکن است قهوه خیلی تلخ باشد.
9. می توانید قهوه را تلخ بنوشید یا شکر قهوه ای به آن اضافه کنید، نوشیدنی های دیگر:
• کاپوچینو: یک یا دو شات اسپرسو به همراه شیر داغ و کمی کف شیر.
• لاته: یک یا دو شات اسپرسو با شیر داغ به همراه یک لایه نازک کف شیر.
• کافی آمریکانو: یک یا دوشات اسپرسو در یک فنجان قهوه بریزید سپس روی آن را با آب جوش بپوشانید
• کورتادو: یک شات اسپرسو با 4 اونس شیر داغ.
• ماچیاتو: یک شات اسپرسو با مقداری کف شیر.
• کن پانا: اسپرسو با خامه.
• موکاچینو: یک شات اسپرسو با شکلات داغ.
• Red eye: یک شات اسپرسو را با قهوه داغ ترکیب می کنند، blue eye حاوی دو شات اسپرسو است.

6. موکا پات

دم کردن قهوه در منزل با قهوه جوش و موکا و اسپرسو ساز و کافی میکس کاپوچینو

 

1. موکا پات یک اسپرسو ساز گازی است اما به معنای واقعی کلمه اسپرسو درست نمی کند اما می توان از آن برای درست کردن قهوه استفاده کرد.
2. وسایل لازم را تهیه کنید. به قهوه ساز گازی با فیلتر تمیز، یک خرد کن و فنجان نیاز دارید.
3. آب را از قبل گرم کنید این کار از داغ شدن پات قهوه جلوگیری می کند چون باعث ایجاد طعمی تند و زننده می شود.
4. خردکن را بر روی درجه متوسط تنظیم کنید و دانه ها را خرد کنید.
5. پات را برای نتیجه بهتر کامل پر کنید.
6. فیلتر را در قسمت پایینی پات گذاشته و قهوه را اضافه کنید. با استفاده از دست یا قاشق قهوه را فشرده کنید.
7. قسمت بالایی را بچرخانید.برای جلوگیری از سوختن از یک حوله برای قسمت پایینی پات استفاده کنید.
8. پات را بر روی گاز قرار دهید. درب را بازبگذارید تا روند دم شدن قهوه را مشاهده کنید.
9. زمانیکه آب به جوش آمد قهوه وارد قسمت پایینی می شود. سعی کنید شعله‌ی گاز را قبل از اینکه قهوه تا دهنه‌ی لوله‌ی خروج قهوه بالا بیاید خاموش کنید تا در انتها قهوه آرام آرام درون محفظه‌ی قهوه بیاید.
10. پایه را در آب سرد قرار دهیدتا فرآیند دم شدن قهوه به پایان برسد.
11. زمانیکه دم به پایان رسید، قهوه را سرو کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

7. شروع با قهوه خوب

قهوه خوب را بشناسید. می توانید از پادکستها یا کتابهایی در این زمینه استفاده کنید. قهوه بسیار وسیع است و همیشه در حال گسترش است به طوریکه همیشه چیزهای جدید برای یاد گرفتن وجود دارد.
طعم قهوه به فاکتورهای زیادی بستگی دارد:محل رشد دانه ها، نحوه رشد، نوع درخت، خشک بودن یا بو داده بودن آن.
تا جایی که می توانید قهوه محلی بخرید و خودتان آن را خرد کنیدتا تازه ترین و خوش طعم ترین قهوه را داشته باشید.

لینک دایمی مطلب:

http://marcafe.ir/blog/methods-means-for-brewing-different-types-coffee-espresso-mocha

اگه از مطلب خوشتون اومده لطفا توسط گزینه های زیر اشتراک گذاری کنین

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

تگ های مطالب

بالا