ᎯᖇvḭnᕍᎯຮtᎯnᏰ๏๏  [Ꭿt] g๓Ꭿḭl [ᕍ๏t] Ꮸ๏๓
طرز تهیه قهوه ترک | اموزش دم کردم قهوه ترک

چگونه خرید کنم ؟

ورود یا ایجاد حساب کاربری
مشاهده محصولات و انتخاب
پرداخت هزینه & ارسال  توسط ما

ساعات کاری ما

شنبه تا چهارشنبه 5:30PM - 8:30AM
پنج شنبه - 8:30AM-2:30PM
جمعه ها فقط به صورت پشتیبانی از طریق ایمیل !

ایجاد حساب کاربری

*

*

*

*

*

*

رمز عبور را فراموش کرده اید ؟

*

طرز تهیه قهوه ترک | اموزش دم کردم قهوه ترک

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

طرز تهیه قهوه ترک | اموزش دم کردم قهوه ترک

برای یک قهوه سنتی ترکی آماده شوید !

در این مطلب یک رسپی از سایت معتبر ineedcoffee  را برایتان ترجمه کرده ایم که نحوه دم کردن قهوه ترک را آموزش می دهد

قهوه ترک

در سفر اخیری که به استانبول داشتم ، دهها قهوه خانه (کافی شاپ)را برای یافتن بهترین طعم قهوه جستجو کردم و در نهایت آن را در قهوه خانه قدیمی علی پاشا یافتم . قهوه خانه ای با عمر چند صد ساله .
قهوه -  تلفظ ترکی coffee – چند قرن پیش توسط عثمانی ها اختراع شد .
طعم استثنایی ، غلظت بالا ، عطر دل انگیز ، روش دم کردن و نحوه سرو قهوه ترک ، به اون هویت منحصر به فردی اعطا می کنه که ریشه در سنت های چند صد ساله داره . سنت هایی که هنوز حفظ شدند و محترم شمرده می شوند .
این قهوه از دانه های قهوه عربی (قهوه عربیکا) بسیار مرغوب تولید شده که از آمریکای مرکزی و برزیل به ترکیه وارد شده . دانه ها ابتدا مخلوط و سپس در درجه حرارت متوسط رو به پایین بو داده می شوند . سپس خوب آسیاب می شوند .

چگونه قهوه ترک درست کنیم ؟

چگونه قهوه ترک دم کنیم ؟

برای یک فنجان قهوه :

50 سی سی ( یک فنجان ) آب را در یک قهوه جوش برنجی بریزید . ترک ها به این وسیله جزوه - jezveh – می گویند و این لغت را از اعراب گرفته اند .

دم کردن قهوه
دو قاشق چایخوری قهوه ترک را به آب اضافه کنید . قهوه تان باید خیلی بهتر از اسپرسو آسیاب شده باشد . به صورتی که در نهایت کاملا ته نشین شود .
اگر دوست دارید دو قاشق چایخوری شکر هم اضافه کنید

دم کردن قهوه
نکته مهم : هنگامی که مشغول دم کردن قهوه هستید ، فنجانی را که قرار است نهایتا قهوه در آن سرو شود ، پر از آب جوش نگه دارید و قبل از ریختن قهوه آن را خالی کنید . با این کار هنگام سرو قهوه ، فنجانتان گرم خواهد بود .
قهوه جوش را روی شعله کم بگذارید و برای یک دقیقه هم بزنید .

قهوه ترک
 سپس اجازه دهید تا مخلوط جوش بیاید . جوش آمدن قهوه سه تا چهار دقیقه طول می کشد .
نکته مهم : نگذارید قهوه تان جوش بزند

قهوه ترک

قهوه
فنجان را خالی کنید و قهوه را در یک حرکت و سریع در فنجان خالی کنید . با این کار اجاز می دهید که تمام کف جمع شده روی قهوه به نرمی روی فنجان جمع شود .
قهوه را با یک لیوان آب خنک سرو کنید همانطور که به صورت سنتی در ترکیه انجام می شود .

قهوه ترکیه ای

یک جرعه کوچک آب برای پاک کردن کام و پس از آن یک جرعه قهوه با دانه هایی که کاملا در بافت آن حس می شوند . ذره ذره قهوه را مزه کنید و بنوشید .
رسوب ته فنجان را ننوشید . چون ممکن است آینده شما در آن پنهان باشد ! 

وقتی قهوه تان تمام شد ، فنجان را روی نعلبکی برگردانید . چند دقیقه صبر کنید و به قهوه اجازه دهید شکل بگیرد و خشک شود . حالا پیش فالگیر بروید !

 

پ.ن:

طرز تهیه قهوه ترک

نگذارید قهوه تان جوش بزند

فال قهوه

پیش بینی اینده با قهوه

فالگیری با قهوه

نحوه سرو قهوه ترک

اموزش دم کردن قهوه ترک

تاریخچه قهوه ترک

 

منبع : مرکافه

Save

اگه از مطلب خوشتون اومده لطفا توسط گزینه های زیر اشتراک گذاری کنین

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

تگ های مطالب

بالا