ᎯᖇvḭnᕍᎯຮtᎯnᏰ๏๏  [Ꭿt] g๓Ꭿḭl [ᕍ๏t] Ꮸ๏๓
بلاگ

چگونه خرید کنم ؟

ورود یا ایجاد حساب کاربری
مشاهده محصولات و انتخاب
پرداخت هزینه & ارسال  توسط ما

ساعات کاری ما

شنبه تا چهارشنبه 5:30PM - 8:30AM
پنج شنبه - 8:30AM-2:30PM
جمعه ها فقط به صورت پشتیبانی از طریق ایمیل !

ایجاد حساب کاربری

*

*

*

*

*

*

رمز عبور را فراموش کرده اید ؟

*

طرز تهیه قهوه ترک | اموزش دم کردم قهوه ترک

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

طرز تهیه قهوه ترک | اموزش دم کردم قهوه ترک

برای یک قهوه سنتی ترکی آماده شوید !

در این مطلب یک رسپی از سایت معتبر ineedcoffee  را برایتان ترجمه کرده ایم که نحوه دم کردن قهوه ترک را آموزش می دهد

قهوه ترک

در سفر اخیری که به استانبول داشتم ، دهها قهوه خانه (کافی شاپ)را برای یافتن بهترین طعم قهوه جستجو کردم و در نهایت آن را در قهوه خانه قدیمی علی پاشا یافتم . قهوه خانه ای با عمر چند صد ساله .
قهوه -  تلفظ ترکی coffee – چند قرن پیش توسط عثمانی ها اختراع شد .
طعم استثنایی ، غلظت بالا ، عطر دل انگیز ، روش دم کردن و نحوه سرو قهوه ترک ، به اون هویت منحصر به فردی اعطا می کنه که ریشه در سنت های چند صد ساله داره . سنت هایی که هنوز حفظ شدند و محترم شمرده می شوند .
این قهوه از دانه های قهوه عربی (قهوه عربیکا) بسیار مرغوب تولید شده که از آمریکای مرکزی و برزیل به ترکیه وارد شده . دانه ها ابتدا مخلوط و سپس در درجه حرارت متوسط رو به پایین بو داده می شوند . سپس خوب آسیاب می شوند .

چگونه قهوه ترک درست کنیم ؟

چگونه قهوه ترک دم کنیم ؟

سفری به کلمبیا,منبع قهوه جهان|نحوه تولید قهوه|مزرعه قهوه

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

سفری به کلمبیا,منبع قهوه جهان|نحوه تولید قهوه|مزرعه قهوه

سفری به کلمبیا

یکی از مبادی اصلی قهوه در جهان

در این سفرنامه تصویری با گزارشگر سایت معتبر coffeenate همراه خواهیم شد تا میهمان یکی تولید کنندگان مهم قهوه کلمبیا باشیم . خانواده ریوس "Rios" در مزرعه سرسبز الدسکانسو el descanso ما را با یکی از خواستگاه های این صنعت چند میلیارد دلاری بیشتر آشنا خواهند کرد .

وقتی به کلمبیا فکر می کنید ، حتما به قهوه هم می اندیشید . اخیرا من توسط کافی شاپ Café de Colombia به کلمبیا دعوت شدم تا علاوه بر سیاحت ، از روند کاریشان در زمینه قهوه بیشتر مطلع شوم و بازدیدی از یک مزرعه قهوه داشته باشم . من هم فرصت را از دست ندادم ، فرصتی برای آشنایی با مردمانی که پشت داستان قهوه کلمبیایی زندگی می کنند . مزرعه داران ، کارگران تعاونی های قهوه و کارکنان Cenicafé ( مرکز ملی تحقیقات قهوه در کلمبیا ) . سفر من چند روزه به پایان رسید اما تجاربی الهام بخش کسب کردم که تا آخر عمر با من خواهند بود .

پیشرفته بودن صنعت قهوه :

من در کلمبیا از دیدن گستردگی و پیشرفت صنعت تولید و برداشت قهوه بسیار تعجب کردم . پیشرفته بودن صنایع قهوه در این کشور با عقب ماندگی مردمان آن ، شدیدا در تضاد است . زندگی خوب و رفاه تنها مخصوص مزرعه دارانی است که مالک زمینهای خود هستند . رعیت ها و کارگران تعاونی های قهوه زندگی بسیار سختی دارند .

مشتریان آمریکایی دنیای قهوه را تغییر داده اند :

مطلب دیگری که در این سفر به نظرم جالب رسید ، اثر شدیدی است که بازارهای قهوه دنیای غرب بر این کشور گذاشته اند. همینطور که مصرف کنندگان غربی بیشتر در مورد روند تولید قهوه - از بذر قهوه تا یک فنجان قهوه داغ در یک کافه – آگاه می شوند ، توجهشان از قفسه های فروشگاه ها بیشتر به سمت کشورهای تولید کننده و مبدا قهوه معطوف می گردد . این مساله باعث توجه بیشتر تولیدکنندگان به کیفیت و ماندگاری محصولاتشان شده است ، همچنین موجب شده کارفرمایان در برخورد با کارگران و مزرعه داران امور اخلاقی را بیشتر رعایت کنند . من فکر می کردم در این سفر بیشتر نگاه می کنم و از تصاویر و منظره ها استفاده می کنم اما آنچه اتفاق افتاد متفاوت بود ، من گوش دادم و یاد گرفتم ...

و عکس های سفر :

این هم از عکس های کلمبیا .

کلمبیا کشوری که تولید کننده بعضی از مرغوب ترین انواع قهوه در جهان است .

تولید قهوه

مسئولان کافه Cafe De Colombia در مورد حفاظت از برند قهوه کلمبیایی و برنامه ها و چالش های پیش رویشان توضیح دادند.

تگ های مطالب

بالا